FORLØBET DER FORANDREDE MIT MINDSET

Denne anbefaling og blogindlæg er skrevet på eget initiativ og uden at være en del af influencer aftalen med Mind First – hvorfor? Fordi jeg er fan. Kæmpe fan! Det her kan fandme noget! 

Jeg har nu været igennem forløbet “Vejen til Forandring” hos Mind First. Forløbet har været hårrejsende og b(v)anebrydende. Aldrig har jeg følt mig så mødt, anerkendt og forstået i et forløb. Mit store ønske er at komme i mål med min vægt og opnå en stabil vægt. Jeg har prøvet utallige slankekure, kosttilskud, slankepiller, kalorietælling, kontrol, vejning på vejning og ikke mindst motionsformer. Alle sammen uden holdbare resultater og fortsat med uro og enormt mange forstyrrende tanker om mad og spisning på daglig basis.

Forløbet er et online forløb inddelt i moduler og med fælles pitstop-møder ugentligt. Derudover med mulighed for at kontakte Lene – Aut. klinisk diætist, adfærdsterapeut og indehaver af Mind First løbende efter behov. Jeg var skeptisk i forhold til at skulle på endnu et forløb og over min yoyovægt. Fra starten af havde jeg allerede tanker om at fejle også uden, at jeg kendte udfaldet. 

Forløbet løb af stablen. Mine skeptiske tanker blev allerede de første dage ret skuffede! Hvorfor? Fordi jeg kom ikke til at fejle. Jeg blev mødt og fik taget hånd om mine tanker, min hulemand og mit indre kompas. Jeg var ude på dybt vand i massive bølger, havde følelsen af at drukne og med et slutresultat af at surfe på bølgerne. 

Undervejs havde jeg et hav af modstridende tanker og følelser. Min modstand mod forandring var som en tre årig der i “ulvetimen” har fået nej til en is. Hold nu op, hvor jeg måtte jeg tale min hulemand til ro. Det, der skilte sig ud denne gang var, at jeg blev mødt og fik redskaber til at se mig selv med mine værste sider. Denne gang skulle jeg ikke tælle kalorier, vejes og tænke resultatorienteret. Dette var også underligt. Jeg skulle gå på opdagelse i mig selv. Jeg gjorde store opdagelser med Mind First redskaberne. Jeg kan nu i større grad forstå og mærke mig selv. Forstå mit reaktionsmønster og mine handlinger. 

Jeg har fået det hele vendt på hovedet, og nu slår jeg ikke mig selv oveni hovedet med skuffelser om, hvor dum, tyk og uduelig jeg er. Nu tænker jeg i hen-imod-handlinger målt på et positiv barometer, som er mit personlige og kan gemmes til evig tid. 

Jeg var glad for modulerne og alle værktøjerne. Særdeles var jeg også glad for de ugentlige pitstop-møder. Her sad andre kvinder, som kunne have boet i mit hovedet. Vi forstod hinanden og delte erfaringer, sårbarheder og nye opdagelser, hvilket var af så kæmpe stor betydning for mig. At være en del af et fællesskab med samme udfordringer og tanker.

Jeg vil til hver en tid anbefale Mind First forløbet – Vejen til Forandring. Det her er en rejse, opdagelse og en banebrydende gave at give sig selv. Det forandrer ens mindset. Jeg er kommet hjem. Sikkert hjem i egen havn og forstår mig selv på en helt ny måde. 

Og hvad har det så med penge og økonomi at gøre? Jo, forløbet kan anvendes til alle hjørner af ens liv. Der skal være balance hele vejen rundt både fysisk, mentalt og økonomisk for at skabe det liv man og jeg drømmer om og lever i.

Mind First kan findes på Instagram og på www.mindfirst.dk 

DEL PÅ FACEBOOK
DEL PÅ TWITTER